Jan Kristiansen: Fejldom af Kehlet

Jan Kristiansen mente udtrykkeligt, at Brøndbys mål til 2-0 skulle have været dømt offside.

Brøndby var søndag helt suveræne i 5-0-sejren over FC Vestsjælland, hvor særligt Thomas Kahlenberg og Alexander Szymanowski viste eksemplar på deres tekniske kunnen.

Brøndby var dog kun foran 1-0 ved pausen, og et kvarter inde i anden halvleg opstod en situation, som unægtelig ændrede kampens udfald.

For mens Teemu Pukki jublede over sin scoring til 2-0, så brokkede FC Vestsjællands spillere sig højlydt over, at målet blev godkendt. Forinden havde Szymanowksi modtaget bolden i en klar offsideposition, men ifølge dommer Jakob Kehlet kom bolden fra FC Vestjællands Jan Kristiansen og ikke Johan Elmander, som vestsjællænderne mente. Jan Kristiansen var da heller ikke enig i Jakob Kehlets skøn.

- Jeg prikker bolden, men jeg prikker den ind på Elmander, det er jeg overbevist om. Nu har jeg ikke set den igen, men jeg føler slet ikke, jeg kan få bolden den vej. Så jeg synes helt klart, det er en fejldom af Kehlet, sagde Kristiansen efter kampen til Canal 9.