Kæmpe drama i pokalen: Lyngby smed 3-0 - tabte 4-3 til 2. divisionshold

Lyngby var foran 3-0 mod 2. divisions-mandskabet Kjellerup, der dog kæmpede sig tilbage og fik 3-3. I den forlængede spilletid trak Kjellerup det længste strå.

Lyngby buldrer der ud af i Superligaen og har hentet 16 point i de seneste seks kampe. Den flotte form placerer derfor David Nielsens tropper på en fornem fjerdeplads.

Tirsdag eftermiddag skulle man dog på en noget anderledes opgave. 2. divisions-mandskabet Kjellerup ventede nemlig i DBU Pokalens 1/16-finale, og det hele startede så glimrende for Lyngby.

Efter 14 minutter gjorde Lasse Rise det nemlig til 1-0. Philip Rasmussen øgede føringen til 2-0 fem minutter senere, mens stortalentet Jens Odgaard efter en halv time sendte Lyngby i front med 3-0.

Herfra gik gæsterne dog en smule ned i kadence og spillede sig ikke frem til så mange store muligheder. Det lod Kjellerup komme længere frem på banen og værternes Jesper Nielsen kunne efter 57 minutter sparke en reducering i mål til 1-3.

20 minutter senere gjorde Kristoffer Lind det til 2-3 og tre minutter før tid kunne måltyven Mikkel Dahl gøre det til 3-3.

Derfor skulle vinderen findes i forlænget spilletid, og her var det såmænd værterne fra Kjellerup, der trak sig sejrsrigt ud af affæren. Den tidligere Viborg-spiller Patrick Bang sendte nemlig Kjellerup på sejrskurs efter 109 minutter og den stilling endte med at holde frem til dommerens slutfløjt efter 120 minutter.