Se tipsbladet.dk's bedømmelser af spillerpræstationerne i Superligaopgøret på NRGi Park mellem AGF og FC Midtjylland.

Tipsbladet.dk på NRGi Park:

AGF:

Emil Ousager - 3
Gjorde det ganske fint og kan ikke lastes for FCM-målene. Et par gode redninger også.

Alexander Juel Andersen - 1
Fulgte slet ikke med Petter Andersson ved FCM's åbningsmål. Tillod også alt for meget plads i sin side.

Johan Lædre Bjørdal - 1
Kommunikerede pænt, men AGF blev overløbet, hver gang Bjørdal kaldte AGF'erne frem i pres.

Anders Kure - 3
Udgik efter 23 minuters spil. Fik et tidligt gult kort. Kom i vejen for en del.

Mikkel Kirkeskov - 1
Kom med frem og gjorde en okay figur, men han tillod alt, alt for meget plads til blandt andre Kristian Bak, der slog flere giftige indlæg som ved de første to mål.

Kasper Povlsen - 1
Befinder sig ikke specielt godt på kanten og var hverken en stærk brik offensivt eller defensivt.

Jens Jønsson - 2
Havde det med at blive en smule for ivrig i presspillet, men han kommer med en masse energi, som andre på AGF-holdet ikke matcher.

Danny Olsen - 2
Var den, der forsøgte mest offensivt. Havde ikke meget tur i den, men kredit for engagementet.

Hjalte Nørregaard - 1
Fik brudt lidt hist og her, men virker meget, meget langt fra tidligere tiders form. Udgik efter 64 minutters spil.

Casper Sloth - 1
Hjalp ikke sin back og havde ingen idé i sit offensive spil. Husk på, at begge FCM's to mål i første havleg kom efter indlæg fra SLoth og Kirkeskovs side.

Jesper Lange - 2
Arbejder. Tilbyder heller ikke mere end det.

Indskiftninger:

Petri Pasanen - 2
Kom på banen efter 23 minutters spil. Gjorde ikke forsvaret markant dårligere, men han kom heller ikke i vejen for så meget som Kure.

David Devdariani - 2
Kom på banen efter 64 minutters spil. Rørte han bolden?

FC Midtjylland:

Jonas Lössl - 4
Fin indsats af keeperen, der ikke blev testet meget. Viste god sikkerhed i luften.

Kristian Bak - 5
To assists af en back siger noget om, hvor godt Kristian Bak spillede. Kunne nemt have assisteret flere mål.

Patrick Banggaard - 4
Kom fint i vejen og var ofte forudseende. Havde gode arbejdsbetingelser.

Francis Dickoh - 3
Et par småfejl hist og her, men en god præstation af midterforsvareren.

Jesper Juelsgård - 3
Gjorde det solidt defensivt, selv om han ikke tilbød sig meget frem i banen. Det var der heller ikke brug for, kan man retfærdigvis argumentere for.

Marco Larsen - 4
Fin præstation, hvor han lavede en fin detalje ved 2-0 målet ved at lade bolden passere videre til Petter Andersson i stedet for selv at tage chancen.

Petter Andersson - 6
To flotte, flotte mål. Masser af dynamik, gode afleveringer og defensivt arbejde. Er han i topform resten af foråret, kan FCM måske alligevel tage mesterskabet.

Jakob Poulsen - 4
Slog flere gode afleveringer, der førte til chancer. Gjorde det ikke svært.

Rilwan Hassan - 3
Et par gode aktioner hist og her, men var ikke blandt de toneangivende hos udeholdet, selv om han kom til en del indlæg. Udgik efter 67 minutters spil.

Sylvester Igboun - 4
Flere gode aktioner og dueller. Gjorde en god figur og lavede to assists.

Morten "Duncan" Rasmussen - 4
Vandt en hel del dueller og var konstant farlig for hjemmeholdet. Fik dog ikke scoret i denne omgang. Udgik efter 72 minutters spil.

Pione Sisto - 3
Kom på banen efter 67 minutters spil. Scorede et fint mål, men var en smule for egoistisk i sit spil.