Livline til Sønderjyske: Tre point mod FCN

Sønderjyske maste FC Nordsjælland i hårdt spillet opgør, da hjemmeholdet vandt 3-1 og fik vigtige point.

I 2. påskedags første Superliga-opgør skulle Sønderjyske forsøge at få hårdt tiltrængte point i kampen om at blive op i landets bedste række. Og det skulle vise sig at blive en rigtig god dag for sønderjyderne.

Det var dog gæsterne fra FC Nordsjælland, der havde kampens første farlige forsøg.

Nordsjællændernes Uffe Bech headede et flot forsøg mod sønderjydernes mål, men heldigvis for hjemmeholdet stod stolpen i vejen.

Begge hold kunne have kommet foran i kampens første halvleg, men først efter lidt over en halv time kom opgørets første mål.

Hjemmeholdets Rubin Okotie opsnappede en sølle tilbageaflevering fra Pascal Gregor, chippede bolden over David Jensen, der selv om han fik hånden på måtte se Okotie løbe bolden i mål til en 1-0-føring. Et hårdt slag for gæsterne, som så småt havde sat sig på opgøret inden scoringen.

Anden halvleg startede med et brag. Tyve sekunder spillet ramte Tommy Bechmann stolpen på en flad afslutning og varslede, at Sønderjyske ville kæmpe hårdt for at få den livsvigtige sejr.

Mål til Sønderjyske kom der kort efter, da Rubin Okotie igen fik bolden over stregen efter et hjørnespark. Men målet blev annulleret for en snæver offside. Sønderjyderne fortsatte dog ufortrødent presset og blev belønnet.

Fem minutter efter fik værterne endnu et hjørnespark og her fik Bjørn Paulsen flot og kraftfuldt headet bolden i kassen til 2-0. Det heftigte hovedstød kunne være blevet fulgt op med endnu et af slagsen få minutter efter, men denne gang var sigtekornet ikke helt så skarpt fra Paulsens side.

Men det holdt hårdt for Sønderjyske. Med tyve minutter igen fik Jens Stryger Larsen reduceret efter et solidt overlap, hvor efter han sparkede bolden køligt ind fra en spids vinkel.

I overtiden af kampen scorede Rubin Okotie sit andet mål i kampen, efter at FC Nordsjælland kastede alt med frem for at få udligningen. 3-1-sejren gør, at SønderjyskE nu kun har ét point op til AGF på den anden side af nedrykningsstregen. Aarhusianerne spiller senere i dag hjemme mod Brøndby.