Lyngby og OB måtte dele i midteropgøret

OB havde stort overtag i dele af kampen mod Lyngby, men det blev ikke til mere end ét point for hvert hold.

Der var både TV-penge og positionering i forhold til mesterskabsslutspillet på spil, da Lyngby søndag eftermiddag havde besøg af OB i Superligaen. Her blev det en kamp, hvor særligt OB var i førersæddet, men alligevel endte det med at blive til en 1-1-kamp.

For allerede efter fem minutters spil var Mayron George på spil, da han gjorde det til 1-0 for hjemmeholdet, da en stærktspillende Mikkel Rygaard spillede bolden frem til George, som vandt løbeduellen mod sin direkte oppasser og scorede.

Herefter fulgte en halvleg, hvor OB flere gange havde gode afslutningsmuligheder, men frem til pausen blev det ikke til flere mål. Blandt andre havde en spiller som Nicklas Helenius sine chancer, men der manglede mere kvalitet til at overliste Mikkel Andersen i Lyngby-målet.

I anden halvleg viste OB'erne dog mere styrke foran mål. I hvert fald i begyndelsen, da Anders K. Jacobsen kunne sende udlignigen i mål efter en række flotte kombinationer mellem fynboerne rundt om Lyngby-spillerne.

Herfra var der næsten kun OB på banen, men det sidste, som skulle udløse et sejrsmål, kom bare ikke. Faktisk var det mere et par giftige forsøg fra Lyngby, som gjorde sig gældende i kampens afslutning, hvor ingen af de to hold rigtige turde satse, så det ud til.

Med det uafgjorte resultat er OB og Lyngby henholdsvis på syvende og ottendepladsen inden AaB's kamp mandag mod Randers, hvor nordjyderne kan komme op på siden af OB med en sejr.