Lyngby og Silkeborg deler i underholdende 2016-afslutning

Lyngby havde chancerne til at tage sejren, men kan stille sig tilfredse med at gå på vinterferie i position til en top-seks-placering.

Årets sidste kamp på Lyngby Stadion blev, trods perioder med rodet spil, en underholdende affære, der endte ud i 1-1 mellem Lyngby og Silkeborg IF.

Det blev Silkeborg, der kom foran efter 27 minutter ved Robert Skov, men en håndfuld minutter senere kunne hjemmeholdet udligne ved Bror Blumes første mål i Superligaen.

Mere blev det ikke til, selvom Lyngby havde en kæmpe chance i slutminutterne ved Jeppe Kjær, der dog fik sit skud lettere kuriøst blokeret af holdkammeraten Jesper Christjansen.

Med et point til hver konsoliderer Lyngby sig på femtepladsen efter 21 kampe, mens Silkeborg rykker forbi AGF og op på 10. pladsen.