Målløs affære i Randers

Randers og Lyngby delte 0-0 fredag aften.

Kampen startede meget hektisk, og begge hold gik til hinanden fra start. Kampens første store mulighed kom så efter et lille kvarters spil til Randers, da Saba Lobjanidze kom igennem på venstre siden og sendte et hårdt fladt indlæg ind til Djurdjic, der dog ramte stolpen.

Opgøret bølgede stadig i begge ender, men hjemmeholdet var fortsat de farligste. Anfører Thomas Sørensen og keeper Mikkel Andersen afværgede dog de største chancer.

Efter lidt over en halvtime fik Bashkim Kadrii en kæmpemulighed, da han flugtede med ryggen til mål, men Mikkel Andersen kom Lyngby-forsvaret til undsætning med en sand feberredning.

Kort før pausen fik Saba Lobjanidze endnu en stor mulighed, da han blev spillet fri med målmanden, men endnu engang kom Andersen i vejen for Randers-offensiven.

Hjemmeholdet fik dog aldrig puttet bolden i nettet, og det forblev derfor 0-0 ved pausetid.

Efter pausen fortsatte Randers-chancerne, og Rodic var den næste af hjemmeholdets spillere, der skulle afvises af Mikkel Andersen.

Herfra var det en meget tæt affære mellem to disciplinerede mandskaber.

Lyngbys Randers-lejesvend Mayron George var den største trussel mod Randers-forsvaret og i flere omgange havde hjemmeholdet svært ved at håndtere den stærke frontmand. Med ti minutter igen var det så anfører Mads Agesen, der kom på den forkerte side af angriberen og følte sig nødsaget til at nedlægge George, der havde fri bane mod mål.

Det kostede anføreren et rødt kort, og selvom Randers havde haft de største muligheder i opgøret, blev det derfor overlevelse i de sidste ti minutter.

David Boysen ramte overliggeren i de døende sekunder, men mål fik vi ingen af, og derfor endte opgøret 0-0 mellem Randers og Lyngby.