Målmandsblundere en masse på Brøndby Stadion

Brøndby spillede 1-1 mod SønderjyskE og udskød dermed FC Københavns mesterskabsfest.

Frederik Rønnow bar anførerbindet for Brøndby, men efter bare tre minutter kom landsholdsmålmanden i fedtefadet, da han begik et straffespark på Mikael Uhre, som tog et langt træk ind i feltet. Herefter sparkede Johan Absalonsen i bedste Mario Balotelli-stil bolden i mål på straffesparket, hvor han ventede til at se Rønnows udfald.

Efter en halv time brændte det endnu engang på i Rønnows felt, da han i flere omgange prøvede at redde bolden i en omgang kaos, men han turde ikke dykke ned med hænderne først. Brøndby fik dog clearet og reddet sig.

I anden halvleg begyndte det at vende for Brøndby. Gustaf Nilsson startede inde på toppen i denne kamp, og han bragte balance i regnskabet i midten af anden halvleg. Lukas Fernandes mistimede fuldstændig en bold, og herefter trak Nilsson forbi målmanden og en forsvarer, inden han let lagde den i et tomt mål.

Bare få øjeblikke gjorde Frederik Rønnow det samme, og på kanten af feltet stod Mikael Uhre med et tomt mål, men angriberen trillede bolden forbi - fuldstændig håbløst.

Det uafgjorte resultat betyder, at FCK ikke bliver kåret som mestre i denne runde.