OB med tredje sejr på stribe for første gang siden 2012

Det var ikke nogen sprudlende sejr, men tre points blev det til for fynboerne ude mod Superligaens bundprop.

Ikke siden august 2012 har OB vundet tre kampe på stribe, men i marts 2016 kan fynboerne igen prale af, at have præsteret netop det.

Det er nemlig blevet en realitet, efter de på udebane lørdag sikrede en 2-0 sejr mod Superligaens bundprop, Hobro.

Efter en målløs første halvleg bankede Anders K. Jakobsen gæsterne på 1-0 allerede i det tredje spilleminut af anden halvleg.

Hobro var ineffektive foran mål og havde ikke en nævneværdig chance i kampen.

Gæsternes sejr blev cementeret, da Rasmus Falk ganske ubesværet kunne drible ind i hjemmeholdet straffesparksfelt, hvorefter han med en kølig afslutning lavt i modsatte målhjørne bragte OB på 2-0.

Netop det resultat blev også kampens endelige. Dermed er OB tæt på Superligaens top. De ligger fortsat nummer seks, men har kun to points op til andenpladsen. Alle holdene imellem har dog en kamp i hånden. Hobro fastholder ligeledes deres sidsteplads.