OB og AaB delte i lige kamp

OB og AaB spillede søndag aften 1-1 i en underholdende kamp, der blev spillet i højt tempo.

OB og AaB delte lørdag aften pointene mellem sig i en underholdene kamp på TREFOR-Park i Odense i en kamp, der var præget af højt tempo og direkte spil.

Allerede efter ti minutter testede Rasmus Falk Nicolaj Larsen i AaB-målet med et hårdt spark fra kanten af feltet, men den unge AaB-keeper fik pareret det hårde skud.

OB-holdet var flere gange i første halvleg tæt på modstandernes mål, mens AaB lurede på omstillingerne undervejs.

Dette billede fortsatte i anden halvleg, hvor kampen fortsat bølgede fra ende til anden, uden nogen af holdene dog var specielt skarpe på den sidste fjerdel af banen.

Det ændrede sig dog, da Mathias Wichmann med en sublim aflevering efter 65 minutter sendte Henrik Dalsgaard i dybden. Dalsgaard fandt nemt Enevoldsen på midten, som med et fladt spark kunne sende udeholdet i front med sin første træffer i dette efterår.

OB svarede dog igen kort efter, da Rasmus Falk opsnappede en retur tæt under mål og udlignede til 1-1.

Med små ti minutter tilbage fik indskiftede Nicklas Helenius korrekt underkendt et mål for offside, og selvom AaB mod slutningen af kampen kom tættere på det fynske mål, så endte kampen uden yderligere scoringer.

Med det uafgjorte resultat har OB nu fire point ned til FC Vestsjælland under nedrykningsstregen.