Randers - Hobro: Bedst og værst

Randers FC hentede søndag sæsonens anden sejr, da Hobro hjemme blev besejret med 2-1 i en tæt kamp.

Randers FC - Hobro IF 2-1 (1-1)

0-1 Martin Thomsen   6´

1-1 Baye Djiby Fall   37´

2-1 Kasper Fisker   58´

Kampens bedste

Randers FC

Baye Djiby Fall leverede en flot præsentation offensivt for Randers FC, hvor han konstant var en konstant trussel mod gæsternes forsvar. Desuden blev Fall kampafgørende med sin udlignende scoring inden pausen, mens han i flere omgange blev nærgående. Udfordringerne var mange, og Randers - mandskabet lykkedes fint med at sætte Fall op denne søndag

Hobro IK

Martin Thomsen spillede en flot kamp for oprykkerne, og åbnede med en drømmescoring efter seks minutters spil. Fisker var flere gange farlig og var en sikker brik på gæsterne

Kampens værste

Viktor Lundberg spillede en rigtig fint kamp søndag eftermiddag, men skal afgøre opgøret. Flere gange brænder Lundberg store muligheder, men skal roses for sin vilje, fight og evne til at udfordre.

Kampens detalje

Oprykkerne var i den syvende himmel, da Martin Thomsen efter bare seks minutters spil sikrede en drømmestart. Med et fænomenalt langskud helt oppe i det fjerneste målhjørne indledte han søndagens Superliga - program på smukkeste vis, og målet vil sandsynligvis kandidere til et af årets bedste.