Randers manglede skarpheden mod AaB

Randers pressede de danske mestre længe fredag aften, men fik ikke udbytte, og måtte nøjes med det ene point.

Fredag aften var der lagt op til en underholdende affære i Aalborg, da de danske mestre fra AaB tog imod Randers FC. I en kamp domineret af gæsterne manglede skarpheden dog for alvor, og aktørerne måtte forlade opgøret uden vinder med 0-0 på måltavlen.

AaB fik en god indledning på kampen, der dog var præget af afventende spil fra begge mandskaber. Værterne havde første forsøg efter ti minutters spil, da Anders K. Jacobsen var tæt på at omsætte et godt indlæg til scoring på hovedstød.

Som halvlegen gik overtog Randers FC dog begivenhederne, og var især farlige på indlæg. Det skabte en stor chance til Viktor Lundberg efter 19 minutters spil, da han headede tæt forbi den ene opstander.

I en skidt første halvleg kom det mest dramatiske højdepunkt seks minutter før pausen, da gæsterne fik hjørnespark. Her var Kasper Risgård tæt på at sende bolden i eget net, men hans header blev reddet af stolpen. Efterfølgende dansene bolden omkring stregen, hvor Randers FC trods en firedobbelt mulighed ikke formåede at bringe sig foran. 0-0 blev det ved pausen i en kamp, hvor mestrene langt fra imponerede.

Meget bedre blev det ikke i anden halvleg, hvor Randers åbnede med et godt tilbud langt udefra. Kasper Fisker´s forsøg blev ikke holdt af Nicolai Larsen, og det gav en farlig retur til Mikael Ishak, der var tæt på at score. Randers pressede på med flere gode indlæg og tilbud, hvor værterne blev trykket langt tilbage.

AaB skiftede Nicklas Helenius ind mod slutfasen, og det skabte en smule liv for hjemmeholdet. Helenius havde dog glemt skarpheden og sendte flere forsøg op til de bagerste tilskuerrækker.

I slutfasen var det dog AaB, der dominerede, men farlige blev man ikke for alvor. 0-0 blev det i en kamp, der ikke vil blive husket for det gode spil.