Randers sejrede i tæt lokalopgør

Randers FC overvandt chokstart i søndagens første Superliga - kamp, men blev drillet af de sultne oprykkere fra Hobro IK.

Oprykkerne fra Hobro IK fik en drømmestart på livet i Superligaen, da OB ude blev nedlagt med 2-1. Søndag ventede så en ny chance for oprykkerne, da et lokalopgør mod Randers FC stod på menuen. I et tæt opgør fik Hobro på ny en drømmestart, men det var ikke nok til at få point mod et Randers - mandskab, der kom flot tilbage.

Kampen blev indledt med lyn og torden, da Mads Thomsen efter bare seks minutters spil tog chancen udefra. Med et drøn satte Thomsen bolden helt op i målhjørnet uden chance for værternes keeper, og dermed en drømmeåbning for de sultne oprykkere. Randers satte sig tungt på spillet efter chokstarten, hvor Viktor Lundberg var tæt på med et hovedstød på overliggeren midtvejs i første halvleg.

Udlignede virkede uundgåelig, og den kom i det 37. minut. På ny blev et hjørnespark farligt, og i feltet var Baye Djiby Fall på pletten med en sikker udligning til 1-1. En stilling som holdt frem mod pausen.

Randers pressede på fra starten af anden halvleg, hvor værterne fik trykket Hobro tilbage. Gæsterne var dog giftige på omstillinger, der kampen igennem skabte flere gode muligheder. Med lidt over en time igen kom den matchvindende scoring fra hjemmeholdet, da Kasper Fisker med et smukt frisparksmål bragte Randers på 2-1.

Hjemmeholdet fik flere gode muligheder for at lukke kampen, men var ikke skarpe nok, og det skabte flere gode tilbud i slutfasen til oprykkerne, der i overtiden var tæt på at snyde værterne for de tre points. Trods spænding til det sidste lykkedes det dog ikke for gæsterne at score, og dermed fik Randers FC sæsonens anden sejr i hus.