Randers slår Vejle i testkamp

Vejle lagde græs til en træningskamp mod Superliga-klubben Randers, hvor sidstnævnte kunne trække sig sejrsrigt ud af kampen med cifrene 3-1.

Om tre ugers tid sparker Randers FC Superliga-sæsonen igang på udebane i Haderslev, når de møder SønderjyskE. Inden dag skal Randers og alle de andre danske mandskaber forsøge at blive klar ved hjælp af en række træningskampe.

Idag gik turen til Vejle, hvor Randers-spillerne skulle teste sig mod 1. divisions-klubben.

Første halvleg bød på Randers-dominans uden at det blev til en scoring. Og da Vejle heller ikke lykkedes med at score var stillingen 0-0 ved pausen. Marvin Pourie kom ellers frem til en række chancer, men han formåede ikke at udnytte dem.

I pausen blev den tyske angriber erstattet af den unge Marcus Mølvagaard, som pressede på allerede fem minutter efter indskiftningen.

Kampens første mål kom efter 53. minutter, da serbiske, Nikola Djurdjic, headede bolden ind til 1-0 på et oplæg fra Mikkel Kallesøe. Siden hen blev serberen ersattet af Mayron George, som et kvarter før tid kunne udbygge føringen.

Jonas Dakir var for anden kamp i træk at finde i Randers-målet, da han erstattede Hannes Haldorsson kort før kampstart. Det lykkedes ikke for Dalkir at holde buret rent, da Vejles Rami Ayman reducerede til 1-2 fire minutter før tid.

Minuttet efter dukkede Marcus Mølvagaard op og sikrede Randers FC sejren.