Randers tog sejren efter dramatisk afslutning

Randers vandt kampen om midten af Superligaen efter en 1-0-sejr over FC Nordsjælland, som fik en åndssvag afslutning.

Inden kampen var der kun ét point mellem Randers og FC Nordsjælland i midten af tabellen på henholdsvis sjette og syvendepladsen. Derfor kan Randers nu kort inden vinterpausen begynde at se mod toppen efter en sejr på 1-0 over Nordsjælland, som man nu er fire point foran.

Det var en kamp, som ellers kunne være endt meget andet end bare 1-0. Chancerne var mange til begge hold, men det var kun Piotr Parzyszek, der kom på måltavlen, da Johnny Thomsen fandt ham i feltet i første halvleg.

Efter pausen var FC Nordsjælland klart det hold, som var kommet ud fra teen. Marcus Ingvartsen var blandt andet tæt på med et hovedstød, der gik lige på overliggeren. Der var også muligheder i slutningen af kampen, da Randers fumlede i eget felt. Dog kunne ingen af FCN-spillerne få bolden over stregen.

Randers havde også selv muligheder for at lukke kampen. Det skete med hjælp fra FCN's Ramon, der spillede bolden direkte til en Randers-spiller, da Nordsjælland var i angreb. Det vendte spillet lynhurtigt, hvor bolden endte hos Jonas Borring. Han magtede dog ikke at score.

Til allersidst fik Patrick Mtiliga rødt kort for at sparke ud efter Masango. Mtiliga havde endda fået frispark i situationen, men valgte alligevel at sparke ud efter modstanderen. Fjollet af kaptajnen, der måtte forlade banen i vrede, hvor selv Martin Vingaard måtte skubbe ham væk fra dommeren.

Undervejs i kampen måtte Randers se Agesen gå ud med en skade. Han blev sendt direkte på hospitalet for at blive scannet. Dermed mangler klubben nu både Tverskov og Agesen i det centrale forsvare.

Med sejren er Randers nu á point med Brøndby på fjerdepladsen, der er en kamp mindre. De møder søndag AaB på hjemmebane.