Randers-træner vil undgå mental barriere i returkampen mod OB

Det endte med at blive en hæmsko snarere end en fordel for Randers FC at komme en mand i overtal i det første opgør mod OB. I aftenens returkamp skal hans hold ikke begå samme fejl.

Det lignede en kommende Randers-triumf, da Joel Allansson bragte sit hold foran mod OB for lidt over en uge siden. Fynboerne var netop blever reduceret til ti mand, og Randers-spillerne havde alle muligheder for at tage en sejr på udebane.

Føringen og overtallet blev bare aldrig den fordel, det burde have været. I stedet udlignede Rasmus Jönsson i det 83. minut, og dermed går de to hold ind til aftenens returkamp med 1-1 i bagagen.

Cheftræner Olafur Kristjansson mener, at det blev en mental sovepude for Randers, at holdet var en mand mere i det meste af anden halvleg. En lignende fejl skal helst ikke gentage sig i returen.

- Tingene bliver ikke altid lettere af at være 11 mod 10. Nu sad jeg selv og så engelsk pokalfinale lørdag, hvor et hold (Chelsea, red.) også udlignede i undertal. I vores kamp i Odense blev det en mental barriere og gav os et mindset, hvor spillerne kom til at tænke, at nu kunne man lige tage puster, mens OB ikke længere havde noget at tabe, og kunne satse det hele. Det blev udslagsgivende, siger Kristjansson til Randers Amtsavis.

- Derfor er det også vigtigt, at vi ikke bliver passive mandag aften.

Der er kickoff i Randers klokken 19 i aften.