Rekordmål og sen udligning sikrer Hobro point i Horsens

På trods af en meget tidlig udvisning til Rasmus Minor formåede Hobro IK at få et point med hjem fra udekampen i Horsens. Kampen bød derudover på saksespark og superligarekord.

Det var et højdramatisk opgør, da AC Horsens i dagens tidlige kamp to imod Hobro IK. Og det gik meget tidligt i kampen Horsens Vej

Allerede efter 7 minutter faldt der et tidligt rødt kort til Hobros Rasmus Minor, da han som sidste mand rev Finnbogason omkuld og fratog islændingen en oplagt scoringsmulighed. Det førte blandt andet til, at Sebastian Grønning kun fik 8 minutter på banen i dagens kamp, da han blev ofret for Yaw Amankwah i en taktisk udskiftning.

Der skulle da også kun går 4 minutter efter udvisningen før Horsens udnyttede overtallet. Et langt indkast fandt vej til Jonas Thorsen bagerst i feltet, der nærmest saksesparkede den ind bag Jesper Rask i Hobro-buret, der dog heller ikke så for godt ud i situationen.

Men hos Hobro render der er nordmand rundt med mål i støvlerne. Pål Alexander Kirkevold opsamlede en dårlig aflevering i Horsens’ forsvar, løb mod mål, og efter en nem afdribling af Sanneh bankede han den op i nettaget bag Jesse Joronen. Med målet satte Kirkevold rekord i at have scoret i flest superligakampe i træk. Med 9 kampe i træk har han nu rekorden alene foran Ebbe Sand og Peter Møller.

Sanneh gjorde dog 4 minutter senere skaden god igen, da han headede et hjørnespark i kassen. 2-1 til AC Horsen efter en yderst dramatisk første halvleg.

2. halvleg var lige så tempofyldt som 1. halvleg, og begge hold havde chancer til at score. Men lige da man troede, at Horsens ville trække det længste strå i kampen, dukkede tyske Björn Kopplin og i det lille felt og kanonerede bolden i målet til 2-2, som også blev kampens resultat.

Hobro formåede derfor at hente et point under nogle meget svære vilkår, og kan være mest tilfredse. Modsat kan AC Horsens tillade sig at være skuffede over resultatet af en kamp, der ellers meget tidligt udviklede sig til deres fordel.