Riddersholm: Skal lære at vinde grimt

AGF vandt søndagens testkamp mod Esbjerg med 2-1, selvom spillet ikke var lige prangende gennem kampen.

AGF vandt søndag testkampen mod Esbjerg fB forud for næste uges Superligaopstart. Kasper Junker og Morten 'Duncan' Rasmussen stod for hjemmeholdets to scoringer i første halvleg. Gæsternes græske Katsikas reducerede kort inde i anden halvleg.

Men selvom AGF vandt kampen, var spillet ikke smukt hele vejen igennem. Det mener Glen Riddersholm, der dog understreger, at holdet skal kunne vinde, selvom det ikke spiller flot.

- Vi skal lære at vinde grimt. Og i dag var det smukt i perioder og ikke så flot i andre. Og det er et meget godt signal for, hvad der venter sig i dette forår. Før det helt sprudlende spil kan komme, så skal vi lære at vinde kampe. Og det synes jeg langt hed ad vejen, vi viste i dag, sagde Glen Riddersholm til Stiften.dk efter kampen.

AGF starter Superligaens forårssæon med en hjemmekamp mod AaB.