Rundens Hold i Superligaen: 1. spillerunde

Første spillerunde i Superligaen er overstået, og der var mange spillere, der bød sig til i forhold til en plads på Rundens Hold.

Efter hver Superliga-runde sætter tipsbladet.dk Rundens Hold i ligaen bestående af de spillere, der gjorde bedst opmærksom på sig selv i de - i denne runde - fem kampe.

1. runde i Superligaen er nu overstået, og det er derfor tid til at udvælge rundens bedste 11 spillere.

Vi bringer her vores bud på Rundens Hold i Superligaen - sat op i en 4-4-2-opstilling.

Målmand: Nicolai Larsen, AaB (1)
Lavede flere gode redninger, der reelt holdt AaB inde i kampen mod Esbjerg. Det betalte sig, for AaB kom tilbage i kampen og fik 1-1. Havde også heldet, da det var nødvendigt, i slutfasen, hvor Nicki Bille Nielsens afslutning tog stolpen og gik i spil igen. Men Nicolai Larsen var en af hovedårsagerne til, at AaB fik point, og keeperen kunne ikke gøre meget ved straffesparksscoringen fra MIck van Buren.

Højre back: Oliver Lund, OB (1)
Det stod mellem Alexander Juel Andersen fra AGF og Oliver Lund fra OB. Den tidligere FC Vestsjælland-spiller får pladsen, fordi han var med til at skabe god dynamik over højresiden for OB mod Hobro, mens Alexander Juel Andersen stod for en flot kamp defensivt. Oliver Lund ligner en mand, der kan blive en stor gevinst i OB, hvis han fortsætter og kan udvikle sit spil med forsvaret og kanten foran sig.

Central forsvarer: Adrian Lopez, AGF (1)
Hvilken debut for "Piscu", der med stor kvalitet og sikkerhed guidede AGF-forsvaret sikkert i mål. Den spanske forsvarsspiller havde fint styr på Teemu Pukki, hvor det var makkeren Jens Jønsson, der koksede ved 1-1-scoringen. "Piscu" var rolig og forudseende, og den tidligere Deportivo La Coruna-spiller ligner en kæmpe gevinst, hvis han holder dette niveau fremadrettet.

Central forsvarer: Kasper Larsen, OB (1)
Er vendt tilbage til OB efter et halvt år hos Astana i Kazakhstan. Leverede en god og solid præstation i OB's centrale forsvar. Godt nok havde Hobro chancer og flere skud på målet end OB, men Kasper Larsen gjorde det godt i forsvaret. Fik en hovedskade i første halvleg, men kom på benene igen og var en del af et hold, der vandt en god 3-0-sejr over Hobro.

Venstre back: Joao Pereira, SønderjyskE (1)
Kommer fra Vejle i 1. division, og man kunne overveje, om han var stærk nok til at spille i Superligaen. I første kamp gjorde Joao Pereira det dog fremragende, hvor han især leverede godt defensivt over for en giftig mand i David Moberg Karlsson. Pereira bød godt nok ikke ind så meget i det offensive, men det var en del af taktikken, og han lukkede godt af i venstre side.

Højre midtbane: Pione Sisto, FC Midtjylland (1)
Superligaens største salgsemne strålede endnu en gang. Sisto var manden bag FC Midtjyllands sejr på 2-0 over Viborg, og den 20-årige profil var klart banens bedste spiller. Hele kampen igennem truede Sisto, der scorede direkte på frispark i første halvleg, og mod slutningen af anden halvleg scorede til 2-0. Havde flere nærgående afslutninger og er en guldfugl.

Central midtbane: Daniel A. Pedersen, AGF (1)
Ny i AGF, men ikke i Superligaen, hvor Daniel A. Pedersen tidligere tørnede ud for Silkeborg IF. Nu er han at finde i den hvide trøje, og at dømme ud fra debuten kan de mange AGF-fans glæde sig. Daniel A. Pedersen leverede en stærk præstation på midtbanen, hvor han var fejebakken foran forsvaret mod Brøndby. Mistede et par bolde, men det fjerner ikke indtrykket af, at han kan blive værdifuld for AGF.

Central midtbane: Janus Drachmann, SønderjyskE (1)
Kom til SønderjyskE fra AC Horsens tidligere på sommeren, og i første halvleg var Janus Drachmann banens bedste sammen Thomas Dalgaard. Midtbanespilleren leverede et kæmpe løbearbejde og brød mange bolde - blandt andet ved 2-0-scoringen til SønderjyskE, hvor Drachmann brød bolden, løb med den og assisterede Thomas Dalgaard. Kan blive en kæmpe gevinst for SønderjyskE.

Venstre midtbane: Emil Larsen, OB (1)
Den Emil Larsen, der var på banen mod Hobro søndag, er ikke den samme Larsen, som i foråret var på kollisionskurs med fansene i OB. Larsen sprudlede og var med i det meste af OB's offensive spil. Scorede ikke selv, men var i godt spilhumør hele søndag eftermiddag. Kent Nielsen lader til at have fundet Emil Larsens spilleglæde frem igen - og det kan OB juble over.

Angriber: Thomas Dalgaard, SønderjyskE (1)
Velkommen tilbage, Thomas Dalgaard. Den tidligere Viborg-angriber havde ikke succes i OB, hvor han var på leje i foråret, men i SønderjyskE skulle han blot bruge 16 minutter på at score sæsonens første to mål. Er klinisk foran mål og virker til at være en spiller, der scorer på alt, hvad han rører ved. Strålende SønderjyskE-debut, og Dalgaard kan meget vel ende som topscorer i Superligaen, ligesom hans mål kan sikre overlevelse i SønderjyskE.

Angriber: Mate Vatsadze, AGF (1)
"Bødlen fra Tbilisi" gjorde det slemme ved Brøndby. Med to scoringer var Mate Vatsadze manden bag AGF's sejr på 2-1. Vatsadzes første mål var smukt, i det han med skulderen i første halvleg tog en lang aflevering ned, inden han køligt sparkede bolden forbi Daniel Agger og Lukas Hradecky. I anden halvleg var han også klinisk, da han med stor præcision scorede til 2-1.

I parentes bemærket er de antal gange, spilleren har været udtaget til Rundens Hold i denne sæson.