Rundens Hold i Superligaen: 10. spillerunde
Lars Poulsen/POLFOTO

Lyngby, AGF og AaB er bedst repræsenteret på Rundens Hold i Superligaen.

10. runde i Superligaen var en målfattig en af slagsen, og derfor har der været flest defensive spillere, der har budt sig til.

Særligt Lyngbys spillere markerede sig med den fine sejr over Brøndby, og så er det svært at komme uden om en vis angriber fra FC København.

Her er Rundens Hold i Superligaen - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Jesper Hansen, Lyngby (1)
Målmanden leverede mange gode redninger og var nok den væsentligste årsag til, at Lyngby tog sejren mod Brøndby.

Højre back: Johnny Thomsen, Randers FC (1)
Randers FC leverede en god kamp mod FC København, hvor Johnny Thomsen havde godt styr på FCK's Benjamin Verbic.

Central forsvarer: Mathias Tauber, Lyngby (2)
Stærk forsvarskamp af Lyngby, der holdt stand mod et offensivt Brøndby-hold, der ikke fik scoret. Tauber gjorde det glimrende.

Central forsvarer: Kees Luijckx, SønderjyskE (2)
Forsvarsspilleren er blevet en profil i SønderjyskE, og mod OB var han atter stærk. Det var vigtigt for sønderjyderne, at det lykkedes at holde på spilleren.

Venstre back: Erik Marxen, Randers FC (4)
Fornem scoring af Erik Marxen, der er i gang med en strålende sæson som stabil og stærk back på det velsmurte Randers-hold.

Højre midtbane: Marco Meilinger, AaB (3)
Østrigeren har været god for AaB i denne sæson, men mod Viborg leverede han sin bedste kamp i AaB-trøjen indtil videre.

Central midtbane: Kasper Risgård, AaB (1)
Glimrende indsats som midtbanemotor fra Risgård, der dog blev taget ud efter 78 minutter. Har stor andel i AaB-sejren på 1-0 over Viborg.

Central midtbane: Martin Ørnskov, Lyngby (1)
Lyngby-holdet fortjener ros for indsatsen mod Brøndby. En af arbejdsmændene i sejren var Martin Ørnskov, som man måske ikke lægger meget mærke til, men som er garant for en god indsats.

Venstre midtbane: Elmar Bjarnason, AGF (1)
Fin kamp af AGF mod FC Midtjylland, og særligt i første halvleg var Aarhus-klubben dominerende. Elmar Bjarnason leverede et godt stykke arbejde og gjorde fint opmærksom på sig selv i forhold til hans kontraktudløb næste sommer.

Angriber: Federico Santander, FC København (1)
Med to mål er Federico Santander selvskrevet til Rundens Hold. Manden fra Paraguay er Superligaens bedste angriber, når han rammer sit topniveau.

Angriber: Morten 'Duncan' Rasmussen, AGF (2)
AGF's talismand sikrede igen point til sin klub, da han med sin scoring mod FC Midtjylland bragte Aarhus-klubben foran i 1-1-kampen. Med 'Duncan' på holdet har AGF altid et farligt våben.

I parentes bemærket er antallet af gange, spilleren har været udtaget til Rundens Hold i denne sæson.