Se målene her: AaB comeback-sejrede mod AGF

AaB leverede leverede et flot comeback, da de mod AGF vendte 0-1 til 2-1 mod slutningen af opgøret.

AaB har denne sommer forstærket sig med Marco Meilinger og Edison Flores - to offensive esser, der sammen med Christian Bassogog skabte AaB's 2-1-sejr over AGF søndag aften.

Det holdt ellers hårdt for søndagens værter, der i store dele af kampenhavde det svært mod AGF's fysisk anlagte spil.

Det var også gæsterne fra Aarhus, der scorede kampens første mål, der faldt efter 47 minutter. Et indlæg fra venstre efter fandt Alexander Juel Andersens pande og højrebacken headede bolden knaldhårdt ind bag Nicolai Larsen, og så var der pres på AaB.

Men efter tre glimrende minutter fik AaB dog rådet bod på 1-0-scoringen fra Alexander Juel Andersen. Først efter 72 minutter, da Edison Flores fik netmaskerne til at blafre efter flot oplæg fra Rasmus Thellufsen og tre minutter senere, da selvsamme Rasmus Thellufsen var indvolveret i endnu en scoring, hvor Christian Bassogog sparkede bolden i kassen i en situation, hvor Aleksandar Jovanovic så noget tvivlsom ud.

2-1-resultatet endte med at holde til slutfløjt og så er AaB à point med FC København og Brøndby på en delt førstepldas.