Se OB sende FC København hjem med nederlag

FC København havde de største chancer, men OB løb med 1-0 sejren. Første halvleg havde FC København de største chancer, hvor blandt andet Andreas Cornelius efter 30 minutter fik en kæmpe chance, men angriberen sparkede bolden over efter flot sammenspil med Federico Santander.

Det meste af spillet kom igennem højre side, hvor Peter Ankersen kom frem til flere gode indlæg, der dog ikke mundede ud i noget. I anden halvleg fortsatte FC København, som de sluttede, og de kom frem til flere indlæg, igen specielt igennem højre side.

Efter 52 minutter kom Kasper Kusk frem til en stor chance, men hans forsøg blev dog blev reddet af Michael Tørnæs.

OB var farligst på kontra, og det viste de efter 62 minutter, da Anders K. Jacobsen sendte bolden ind i mål i en blød bue hen over Stephan Andersen i FC København-buret.

Mod slutningen af kampen pressede FC København dog på, men det blev dog ikke for alvor farligt efter utroligt mange hjørnespark.