Silkeborg fik revanche mod Viborg

Silkeborg havde i aftenens Superliga-kamp held til at besejre Viborg med 3-1 på udebane.

I sæsonens første kamp mellem Viborg og Silkeborg blev det til en sejr på 5-1 til førstnævnte, hvorfor udebaneholdet i dag skulle forsøge at revanchere sig fra øretæven.

Det blev også en fantastisk Silkeborg-start, for efter bare tre minutter lykkedes det Davit Skhirtladze at placere den sikkert i målet bag en chanceløs Viborg-målmand.

Viborg forsøgte derefter at komme stærkt tilbage, men Silkeborg modstod det hårde pres. Til gengæld øgede Silkeborg til 2-0 27 minutter inde i kampen, da Skhirtladze endnu en gang fik bolden i kassen.

Efter 51 minutter meldte Viborg sig igen ind i kampen, da Mikkel Rask på et hjørnespark headede bolden ind.

Der gik dog blot fire minutter mere, førend Davit Skhirtladze for tredje gang i kampen havde klasket bolden i netmaskerne. Silkeborg fik endda bolden i mål en fjerde gang, men denne gang blev målet fejlagtigt annulleret på grund af offside.

Hverken Viborg eller Silkeborg havde held til at øge tallet på måltavlen i resten af kampen, hvorfor Silkeborg kunne tage hjem med en sejr på 3-1.