Silkeborg sender Helsingør i kværnen

Silkeborg IF vandt fredag aften med hele 4-1 mod FC Helsingør.

For to uger siden blev den første kamp på det nye Jysk Park spillet, hvor Silkeborg IF slog AGF, og nu har midtjyderne fundet ind i en stime. Således vandt hjemmeholdet i dag med 4-1 mod FC Helsingør.

Der skulle blot gå halvandet minut, før Silkeborg IF var kommet foran. Kampens første indlæg blev omsat til et hjørnespark, og på indlægget faldt bolden ned foran målet. Hele fire FC Helsingør-spillere stod rundt om den, men alligevel var det hjemmebaneholdets Davit Skhirtladze, som kom først til bolden og sparkede den i mål.

Et kvarter senere var Skhirtladze igen på spil, da et hjørnespark blev sendt direkte i panden på offensivspilleren, som nemt kunne heade den i mål til 2-0.

Sådan så første halvleg ud til at ende, men til pausetid blev Robert Skov sendt i dybden af Davit Skhirtladze. Skov kom alene ned mod målet, og så kunne han uden problemer drible uden om målmanden og sende Silkeborg IF i front med 3-0.

Midt i anden halvleg var uheldet ude for FC Helsingør igen, da de blev fanget i en omstilling. Robert Skov kom ude på siden og lagde et indlæg ind til Stephan Petersen, som sendte bolden i kassen.

Derefter var der spil frem og tilbage, og det kulminerede med, at flere hurtigere afleveringer tillod Nicolas Mortensen at reducere. Dermed endte kampen 4-1 til Silkeborg IF.