Skufftet FCV-træner: Det er pinligt

Efter nederlaget på 0-5 var FC Vestsjælland-træner Michael Hansen bestemt ikke en glad mand.

FC Vestsjælland fik en lussing søndag, da klubben fra Slagelse var på besøg i Brøndby og tabte med 0-5 til hjemmeholdet. Nederlaget så efter en times spil ikke ud til at blive så stort, for på det tidspunkt førte Brøndby kun med 1-0, men så tog fanden fat ved klubben fra Vestegnen, der høvlede yderligere fire mål ind.

Målene og sejren var helt sikkert tilfredsstillende for Brøndby-træner Thomas Frank, der har været en smule under pres efter en dårlig start på sæsonen, men nederlaget var i den anden lejr hos FCV-træner Michael Hansen meget utilfredsstillende.

- I de sidste 10 minutter kom ydmygelsen. Det blev pinligt, og det blev for let at skabe chancer mod os. I den periode til sidst kunne nederlaget endda være blevet et par mål større, siger træner Michael Hansen til Ritzau og uddyber:

- Der er tre-fire dele af kampen, jeg skal have tænkt igennem, og derefter skal nogle spillere så have en over nakken, mens jeg over for andre skal fremhæve de gode ting, de trods alt lavede.

FC Vestsjælland er efter 11 kampe i denne sæson placeret over stregen. Holdet har 11 point - tre mere end Esbjerg, der er under stregen og har spillet en kamp færre. Michael Hansen har dog grund til bekymring, for nederlaget til Brøndby var klubbens sjette på udebane i denne sæson, af seks mulige kampe. Ligeledes har FCV lukket klart flest mål ind af alle.