SønderjyskE sejrede i Slagelse

SønderjyskE stikker af i bund-kampen efter 0-1 sejr ude over FC Vestsjælland.

Vigtige points var på spil i Slagelse, da FC Vestsjælland tog imod SønderjyskE. I fredagens kamp. Efter dominans i store dele af kampen var det gæsterne fra Haderslev, der trak det længste strå med 0-1 sejr.

Kampen startede en smule rodet, hvor fejl prægede begge hold. SønderjyskE overtog dog langsomt kampen, og efter 11 minutter kom gæsterne tæt på. Niels Lodberg måtte dog se sit hovedstød reddet på flotteste vis af FCV-keeper Thomas Mikkelsen.

Mikkelsen så dog ikke for godt ud, da SønderjyskE fire minutter efter tog føringen. Bjørn Paulsen tog chancen langt udefra, og bragede bolden i mål i det lange hjørne. Scoringen fik værterne længere frem, men fejlene og nerverne var tydelige.

Marc Dal Hende fik første FCV-chance efter 21 minutters spil, da han fra kanten af feltet sparkede til bolden første gang. På stregen var Marin Skender dog vågen, og reddede gæsterne fra Haderslev.

Tommy Bechmann misbrugte en stor chance efter 26 minutter, hvor Thomas Mikkelsen atter brillierede. Mod halvlegens afslutning kom FC Vestsjælland bedre med, hvor man tilkæmpede sig flere indlæg og dødbolde. 0-1 blev dog cifrene ved pauen.

Anden halvleg var få sekunder gammel, da Johan Absalonsen fik chancen. SønderjyskE-spilleren bragede dog bolden over mål. SønderjyskE sad på indledningen af anden halvleg, men skarpheden manglede.

Johan Absalonsen sparkede en flugter tæt forbi, og det duftede for alvor af 0-2 i Slagelse. Mod slutfasen skubbede FC Vestsjælland dog spillet længere frem.

Med tyve minutter igen var et indlæg fra Rasmus Festersen tæt på at blive farligt, inden Marc Dal Hende tvang Marin Skender ud i en fornem redning. Tættere på kom værternr dog ikke, og SønderjyskE sikrede sig dermed en ny afgørende sejr, der sikrer avancement til ligaens femteplads