SønderjyskE slår sikkert tamme Hobro

SønderjyskE var aldrig for alvor under pres søndag, da holdet hjemme slog Hobro IK med 2-0.

Vigtige points var på spil i begge ender af tabellen, da SønderjyskE tog imod Hobro IK. Her kunne værterne bygge videre på et forrygende efterår, mens Hobro desperat jagtede i bunden. En jagt der dog heller ikke søndag kastede noget af sig i et tamt 2-0 nederlag til et velspillende SønderjyskE-hold.

Kampen startede med et klart billede. SønderjyskE ville gerne dominere, mens Hobro IK stod langt tilbage. Af samme grund var den første chance længe undervejs, inden Andreas Oggesen med et fint forsøg testede fra kanten af feltet. Ti minutter før pausen forsøgte Adama Guira sig, men heller ikke midtbanespilleren havde held.

Det havde i stedet Johan Absalonsen kort efter. En lang bold fra Marc Pedersen havnede hos Absalonsen, der flot fik drejet bolden i mål bag Jesper Rask. Med 1-0 på tavlen pressede værterne yderligere på før pausen, hvor cifrene dog forblev 1-0.

Efter pausen startede SønderjyskE på ny bedst. Ti minutter inde i anden halvleg var Nicolaj Madsen tæt på et forrygende mål, da han med hælen var millimeter fra at overliste Jesper Rask. Hobro havde ikke meget at byde ind med offensivt, og det blev tydeligt, at en tilfældighed skulle til, hvis gæsterne skulle tilbage i opgøret.

Tommy Bechmann var tæt på med en friløbet, hvor Hobro dog fik sparket væk i sidste øjeblik. Meget bedre blev det ikke for udeholdet i slutfasen, hvor man dog formåede at skubbe en anelse højere op. Helt farligt blev det dog aldrig, og i stedet begik Jacob Tjørnelund straffespark helt til sidst. Her lukkede Johan Absalonsen til 2-0, som blev resultatet

Et resultat der sender SønderjyskE op på fjerdepladsen, mens Hobro fortsat er sidst.