SønderjyskE tog point fra FCM

FC Midtjylland kom bagud i Haderslev, men fik 1-1 i en underholdende affære mod SønderjyskE.

SønderjyskE og FC Midtjylland tørnede lørdag aften sammen på Sydbank Park i en underholdende affære, hvor Marcos Urena sikrede 1-1 til ulvene fra heden.

FC Midtjylland startede aggressivt, og fik hurtigt lagt de sønderjyske værter under pres. Morten Duncan headede tæt over mål efter 6 minutters spil, og i det 17. minut var Sylvester Igboun tæt på at score fra en fri position i feltet.

SønderjyskE var farlige på omstillinger, hvor især Marvin Pourié og Tommy Bechmann udfordrede. De helt store muligheder var dog få for hjemmeholdet i en første halvleg, som der stod FC Midtjylland på.

Kristian Bak headede på overliggeren efter 20 minutter, mens ulvene forsøgte sig med mange indlæg. Værterne kom bedre med mod slutningen af første halvleg, hvor Niels Lodberg med to minutter til pause headede tæt forbi. 0-0 blev dog stillingen ved pausen.

I anden halvleg kom SønderjyskE bedre ud, og fem minutter inde i de sidste 45 minutter sparkede Tommy Bechmann tæt forbi efter flot forarbejde af Johan Absalonsen i højre side. Kristian Bak var på ny tæt på med et hovedstød med en halv time igen, men så slog SønderjyskE til.

Et sjældent kort indkast fra Pierre Kanstrup tog fusen på FCM-forsvaret, der ikke kom ud til et indlæg. Det takkede Marvin Pourie for ved at heade værterne i front og dermed score sit første Superliga-mål for SønderjyskE.

FCM lagde et tryk efter scoringen, og med et kvarter igen gav det pote. Et indlæg fra baglinjen havnede for fødderne af Marcos Urena, der sikkert sendte bolden i nettet.

I de døende minutter var kampen åben med gode opspil i begge ender, men flere scoringer fik de mere end 4.174 tilskuere ikke at varme sig på. 1-1 blev resultat af en intens kamp på Sydbank Park.