SønderjyskE vandt første test

SønderjyskE hentede årets første sejr, da FC Fredericia på udebane blev besejret med 0-1.

SønderjyskE tog torsdag hul på rækken af træningskampe, da FC Fredericia på udebane tog imod. Superligaklubben havde til kampen valgt en ung startopstilling, og det var netop klubbens talenter, der fik en afgørende rolle.

FC Fredericia startede dog bedst med flere store tilbud, hvor værterne fulgte flot med SønderjyskE. Som halvlegen gik overtog mandskabet fra Haderslev dog kampen, men scoret blev der ikke inden pausen.

SønderjyskE fik dog scoret årets første mål med tyve minutter igen, da unge Jeppe Simonsen satte bolden i nettet efter flot forarbejde fra Andreas Oggesen. En scoring der gjorde Simonsen til matchvinder, og efterfølgende var det blandede følelser, der prægede billedet hos SønderjyskE-træner Lars Søndergaard:

- Det var en fin træningskamp med god tænding, hvor der generelt blev leveret en fin og udmærket indsats. Vi fik dog en skidt indledning på opgøret, der var præget af mange opspilsfejl og et FC Fredericia-mandskab, der sad på kampen og egentlig var det bedste hold i løbet af de første tyve minutter, siger Lars Søndergaard til klubbens hjemmeside.

SønderjyskE tager hjemme imod Hobro IK i forårets første Superliga-opgør.