SønderjyskEs ti mand hentede point i dyb overtid

SønderjyskE frustrerede FC Nordsjælland i anden halvleg, og til sidst lykkedes det at hente point for SønderjyskE.

SønderjyskE var ikke kommet til Farum for at stå langt tilbage på banen mod Superligaens førerhold. Tværtimod.

Fra kampens start pressede SønderjyskE på med særligt Philip Zinckernagel i fokus. Offensivspilleren kom frem til en fin chance efter få minutter, men keeper Alex Runarsson var klar i målet.

Alligevel var det FC Nordsjælland, der kom i front. Patrick Mtiliga løb til baglinjen og fandt Mads Aaquist i feltet, som trykkede af. Bolden blev blokeret, men Ernest Asante fulgte op og scorede for hjemmeholdet til 1-0.

To minutter senere var Superligaens tophold endnu engang farlige. Ernest Asante sendte bolden i feltet, Mads Aaquist tæmmede med brystet, og Karlo Bartolec leverede en sikker afslutning til 2-0.

Emiliano Marcondes appellerede for straffespark i midten af første halvleg, da Sebastian Mielitz kom ud i en tackling.

Efter pausen pressede SønderjyskE på. Gæsterne vandt flere anden-bolde, men SønderjyskE havde svært ved at skabe chancer.

Først i slutningen af anden halvleg brændte det på hos FC Nordsjælland. Et fantastisk skud fra Philip Zinckernagel endte på venstre stolpe og ramte dernæst ryggen af keeper Runar Runarsson. Bolden endte til sidst i Nordsjællands egne netmasker.

I overtiden blev Stefan Gartenmann udvist, da han modtog sin anden advarsel. En alt for farlig tackling udløste fortjent det røde kort. Ét minut senere kom Luijckx på tavlen i feltet - blot få sekunder før slutfløjtet.

Dermed endte det 2-2 efter en flot arbejdsindsats af SønderjyskE i anden halvleg.