Sprudlende Jönsson bag forløsende OB-sejr over Randers FC

OB fik den bedste mulige start på 2017 med en knusende klar sejr over Randers FC på hjemmebane. Rasmus Jönsson med to fantastiske mål.

Efter et frustrerende fynsk efterår lover det alligevel meget bedre for foråret. Det sørgede OB for at slå an med en 3-0-sejr hjemme over Randers FC mandag aften.

Halvvejs i første halvleg fik OB den forløsende åbningsscoring, da Kent Nielsen fik bonus for at sætte Jóan Símun Edmundsson i angrebet. Færingen scorede til 1-0, hvilket også blev resultatet efter første halvleg.

I anden halvleg sørgede hjemmeholdet for, at Randers FC ikke fik mulighed for at komme tilbage i kampen. To meget flotte mål fra Rasmus Jönsson cementerede en OB-sejr på 3-0 på EWII Park. Forløsende, da OB inden kampen kun havde scoret 16 mål i 21 kampe.

Med sejren rykker OB forbi Viborg og op på 13. pladsen, mens Randers FC taber et vigtigt skridt i kampen om top-seks og slutspil. Kronjyderne ligger på femtepladsen.