Superliga-test: Hobro fik kun uafgjort mod 1. divisionshold

Hobro fik 2-2 i en kamp, hvor mange af prøvespillerne fik spilletid. Mads Hvilsom havde dog chancen for at sikre sejren.

Hobro var klart sidste sæsons store positive overraskelse i Superligaen, og nu er de i gang med forberedelserne til den næste sæson. Som en del af de prøver spillede de fredag eftermiddag i bagende varme mod AC Horsens fra 1. division i en kamp, der endte 2-2.

Det begyndte skævt for Hobro, da målmand Jesper Rask begik straffespark efter han selv havde sparket et dårligt udspark lige til en AC Horsens-spiller. Rask gjorde dog skaden god igen ved at redde straffesparket.

Det fik sat Hobro igang, og efter 37 minutter kunne den nye angriber Mads Beckbringe Hobro foran, og bare to minutter efter havde Hobro scoret igen ved Mads Jessen, der scorede ved at sparke bolden ind mellem AC Horsens målmands ben.

I anden halvleg bed 1. divisionsklubben tilbage og Martin Lund kunne reducere inden Horsens igen ti minutter efter fik udlignet. I mellem de to scoringer havde sidste sæsons Hobro-topscorer Mads Hvilsom en friløber, men der er tilsyneladende stadig lidt rust, der skal bankes af hos ham. Det endte nemlig med en afbrænder der.

Hobro har for tiden en række spillere på prøve, og det bar stort præg i kampen, at de skulle have plads til spilletid til alle dem. Heriblandt den tidligere Randers-spiller Tidiane Sane og brasilianeren Matheus Dos Santos, der begge kom i kamp.