Tranberg: Pludselig lugtede SønderjyskE blod

Viktor Tranberg var dybt skuffet efter 2-2 mod SønderjyskE.

I sidste runde var det SønderjyskE, der blev "snydt" i kampens døende minutter, da AC Horsens' Tobias Arndal udlignede til 2-2, efter at sønderjyderne havde været oppe med 2-0.

Fredag aften var det så Claus Nørgaards mandskabs tur til at levere et comeback, da de snuppede et point i kampens absolut sidste minutter mod førerholdet FC Nordsjælland på udebane.

Den unge forsvarsspiller Viktor Tranberg havde da ligesom tilskuerne på Right to Dream Park også svært ved ikke at tage til til hovedet efter 2-2 resultatet:

- Vi er dybt skuffede lige nu, men det er ikke kun på grund af målet lige til sidst. Det er hele 2. halvleg, det er galt med. Vi angriber dem slet ikke på samme måde som i 1. halvleg. Det virker som om, det er to forskellige hold, vi spiller med før og efter pausen.

- Der var lige en periode i 2. halvleg, hvor vi var ved at få godt fat igen, men vi holder ikke ved og bliver straffet for et forkert mindset. Pludselig lugtede de blod, og så blev det svært. Det er en slem én at sluge lige nu, men vi må indrømme, at vi ikke hængte sammen som hold, ligesom vi gjorde i 1. halvleg, siger Tranberg til FC Nordsjællands hjemmeside.

FC Nordsjælland led dermed for tredje kamp i træk pointtab i Superligaen. Kasper Hjulmands unge mandskab fører dog stadig tabellen med 20 point i 10 kampe.