TV: AC Horsens fik snæver sejr over Randers

Randers FC formåede ikke at holde den gode stime ved lige i udebanekampen mod AC Horsens, da de tabte 1-0 på et flot Horsens-mål. Se højdepunkterne fra kampen her.

Det var en kamp mellem en af mesterskabsslutspillets aktuelle bundklubber mod nedrykningsspillets topklub på nuværende tidspunkt, der mødte hinanden, da Horsens og Randers i dag krydsede klinger.

Med en sejr kunne Horsens komme helt op i nakken på Randers, og skubbe Sønderjyske ud af top seks og dermed genåbne kampen om at komme med i det sjove slutspil.

Både Horsens og Randers startede kampen i et godt tempo, og begge hold var interesserede i at spille offensiv fodbold.

Derfor kom både hjemme- og udeholdet frem til flere chancer, men i første halvleg lykkedes det ikke for at nogen at få sendt bolden i kassen.

I anden halvleg kom forløsningen så, da Horsens erobrede bolden, og da Hallur Hansson sendte en stikning lige i fødderne på André Bjerregaard, som skød bolden det sidste stykke ind i mål, stod der 1-0 på måltavlen.

Randers var naturligvis ikke tilfredse med resultatet, så de pressede derefter endnu mere på, og de sidste 20 minutter blev Horsens-feltet reelt bombarderet.

Det lykkedes dog ikke for Randers at omsætte de utallige chancer til scoringer, så Horsens kunne tage fra kampen med en sejr på 1-0.

Horsens ligger nu på sjettepladsen, der giver adgang til mesterskabsslutspillet, to point efter Randers på femtepladsen.