Udligning i overtiden sikrede point til Randers

Der var mange fejlafleveringer fra både Randers FC og AaB, der også havde svært ved at finde vejen til netmaskerne. Til sidst sørgede Erik Marxen for et enkelt point mod AaB.

Randers FC har endnu ikke vundet på hjemmebane, mens AaB ikke havde snuppet en sejr på udebane før mandagens kamp. Derfor var det ikke synderligt overraskende, at kampen på BioNutria Park ikke bød på mange chancer.

Fem minutter skulle der gå, før AaB skabte sin første chance. Jannik Pohl fandt Pavol Safranko i feltet, der med en fin inderside tvang Hannes Halldorsson til at diske op med en god redning ved stolpen.

I modsatte ende af banen var Erik Marxen den primære leverandør af indlæg, men desværre for Randers havde Marvin Pourie svært ved at finde sin skarphed. Først headede han på mål i en offside-position, før han liggende i græsset sparkede bolden forbi målet.

Netop kronjyderne tog teten, men chancerne havde værterne svært ved at skabe i første halvleg. Samme symptomer led AaB under, og derfor gik mandskaberne til pause med stillingen på 0-0.

Efter pausen fortsatte tendenserne med få chancer i begge ender af banen. Som kampen skred frem overtog AaB kampen, men Randers stod for anden halvlegs største mulighed. Endnu engang sendte Erik Marxen et fint indlæg afsted, men Saba Lobjanidze blev afvist af målmand Jacob Rinne.

Med otte minutter igen headede Frederik Børsting sit mandskab på sejrskurs efter et hjørnespark. I den dybe overtid scorede Erik Marxen med et flot hovedstød efter et frispark, og dommeren fløjtede kampen af, der endte 1-1.

Efter kampen er Randers FC dog fortsat på sidstepladsen i Superligaen.