2016-02-10 08:45
Foto: Claus Bonnerup/Polfoto

Frederik Børsting tager kamp op for at få spilletid på et AaB-hold, der boomer af offensiv talent.

Lukas Spalvis og Thomas Enevoldsen er sikre startere i AaB's angreb, mens Nicolaj Thomsen indtager sin vante plads på venstre midtbane. På den centrale del af midtbanen er det kombinationen af en løbestærk Kasper Risgård og en defensiv bryder i Rasmus Würtz. Det gør, at der reelt kun er en position på den offensive del af banen, der er til debat.

På højre midtbane har AaB flere muligheder i form af spillere som Frederik Børsting, Rasmus Jönsson, Mathias Thrane og Andreas Bruhn, og førstnævnte er klar til at cementere sin plads på AaB-holdet og tage kampen op - især mod den rutinerede svensker Rasmus Jönsson, der lige nu står som den største udfordrer. Børsting håber, han bliver manden, der vinder kampen om højre midtbane.

- Jeg skal finde mit spil frem fra slutningen af efteråret, og så bygge endnu mere på den offensive del. Jeg tager i hvert fald kampen op, siger Frederik Børsting, 20 år, til Nordjyske.

Børsting startede inde i AaB's sidste otte kampe i efteråret, og han kan med en god indsats på AaB's træningslejr i Tyrkiet sikre sig pladsen, når Superligaen for AaB's vedkommende åbner mandag den 29. februar med et opgør på udebane mod FC Midtjylland.

SENESTE NYT...

AFSTEMNING

Går FC København videre fra Champions League-gruppespillet?

SUPERLIGA-VIDEO