Viborg henviser OB til sidstepladsen med tiltrængt sejr over Horsens

Viborg henviser OB til Superligaens sidsteplads, efter de lørdag tog en 2-1-sejr i Horsens.

Vi har et nyt bundhold i Superligaen. Den tvivlsomme ære tilfalder OB, der lørdag er blevet overhalet af Viborg FF, der vandt 2-1 ude over AC Horsens.

Sejren må anses som fortjent, da Viborg allerede tidligt tog kontrol over kampen. Efter 20 minutter kunne ivorianeren Serge Deble bringe viborgenserne foran og i anden halvleg øgede Christian Sivebæk på et frispark.

Så lignede det længe en sikker sejr til Viborg, men efter 72 minutter havner bolden efter en række mislykkede clearinger for fødderne af Hallur Hansson og færingen gør det til 1-2 med et flot placeret skud fra distancen.

Det gav Horsens den nødvendige gnist til at forsøge at ændre kampbilledet, men trods et pres på Viborg i kampens afslutning blev resultatet ved en Viborg-sejr.

Det er Viborgs første sejr siden september. 10 kampe nåede holdet at gå uden at snuppe tre point. De rykker op fra sidstepladsen til 12. pladsen og henviser dermed OB og Esbjerg til de to dårligste placeringer i Superligaen.

AC Horsens bliver på ottendepladsen, og oprykkerne har nu tre nederlag på stribe.