Viborg og AGF deler i første opgør

Begge hold formåede at score to gange i det første opgør af to i nedrykningsslutspillet.

Selvom kampens betydning ville få de fleste hold til at spille afventende, så var det ikke planen for hverken Viborg eller AGF.

Begge hold kom ind til kampen med et formål om at score mål, og det betød at det hele vejen igennem var en åben kamp.

Der skulle heller ikke gå mere end 11 minutter før første mål kom. Park Jung-Bin modtog bold i venstre side af feltet, og med stor kølighed krøllede han bolden over i modsatte hjørne. Det var ikke til at se, at han ikke har scoret længe.

Føringen holdt dog kun i fire minutter, da AGF fik tildelt et straffespark. Her kunne Morten Duncan Rasmussen sende bolden i nettet, og dermed notere sig sit 140. Superligamål - og dermed rekorden for flest Superligamål.

Efter pausen forsatte begge hold med at skabe chancer. AGF var særligt farlige og efter 68 minutters spil sendt Jesper Juelsgaard en bold i dybden til Kasper Junker, som sikkert sendt bold i mål til 1-2.

Dermed stod AGF til at få et godt udgangspunkt og i denne fase af kampen, virkede det til, at AGF ville sikre sig en udesejr.

Sådan skulle det ikke gå. Et minut før tid dukkede Serge Deblé nemlig op og scorede til 2-2.

Dermed er alt åben frem mod returopgøret i næste weekend. AGF vil nok alligevel være de mest tilfredse med de to udebanemål.