Wieghorst: Vi vil gøre alt for at bygge videre

AaB-chefen kan konstatere, at holdet mandag aften fik sin første Superliga-sejr i denne sæson, og han er klar til at bygge videre på sejren.

Først i ottende spillerunde fik AaB sat tre point ind på tavlen, da klubben vandt med 2-1 hjemme over Silkeborg, men ser man på det positive for AaB var det sejr nummer to, efter klubben torsdag vandt med 5-1 over Viborg efter 120 minutters fodbold.

Det er ingen hemmelighed, at starten på denne sæson har været svær for AaB, men faktisk var kampen mod Silkeborg kamp nummer seks i streg, som nordjyderne ikke tabte, så der er trods alt noget positivt at tage med fra perioden.

- Vi er ubesejret i seks kampe nu og vil gøre alt for at bygge videre på det. Nu har vi en svær kamp mod Brøndby forude, og vi er stadig et hold under opbygning. Men kan vi fremadrettet bytte nogle af de uafgjorte kampe med sejre, så er vi et langt stykke af vejen, siger Morten Wieghorst til Nordjyske.

Med sejren er AaB oppe som nummer 10 i Superligaen med otte point efter otte kampe.

Målene mandag aften mod Silkeborg blev scoret af forsvarsspiller Jakob Blåbjerg samt angriber Jannik Pohl, der scorede på et straffespark.