Midtjylland sendt ud af Youth League i sidste minut
Talent

FC Midtjylland røg ud af Youth League til FC Barcelona - 3-1 endte det.

De var foran mod FC Barcelona, FC Midtjylland, men det holdt ikke, da FCM blev sendt ud af Youth League af FC Barcelona. Men det var tæt på, at FCM skabte overraskelsen.

FCM's unge talenter kom foran i første halvleg på et selvmål, men FC Barcelona fik udlignet i anden halvleg, og da FC Midtjylland så blev reduceret til 10 mand, handlede det om at få overstået de 90 minutter og komme i en straffesparkskonkurrence, fordi man ikke spiller med forlænget spilletid i turneringen. Barcelona så rødt med tre minutter igen af kampen, og så lignede det, at man ville ridde stormen af, men desværre.

Desværre for FCM fik FC Barcelona scoret i sidste minut, da Hagelskjær snublede, og så kunne det sydkoreanske stortalent Lee gøre det til 2-1. Et minut senere blev det også 3-1, denne gang ved Alena, igen var Hagelskjær uheldig at snuble.

Det blev kampens sidste mål, og Barcelona er nu videre, mens FC Midtjylland må forlade turneringen efter en flot indsats.