Vibe målscorer og udvist i remis

Brentford-angriberen scorede efter målmandsfejl og blev siden udvist

Lasse Vibe er ikke udtaget til det danske landshold, Åge Hareide sender i kamp i den kommende uge, men den 29-årige danske angriber og OL-anfører i løbet af sommeren gjorde i dag, hvad han kunne, for at gøre opmærksom på sig selv, hvad han klarede på mere end en måde.

AGF- og SønderjyskE-kendingen scorede således kampens eneste mål, da Brentford vandt 1-0 over Sheffield Wednesday i London. Målet kom efter 55 minutters spil, hvor Kieran Westwood i Wednesday-målet var for langsom til at gennemføre sin clearing. Det opsnappede danskeren, og bolden kunne siden trille i mål til en ikke videre køn scoring, men talte gjorde den, og 1-0 stod den.

Wednesdays David Jones blev kort tid efter udvist efter sin advarsel, og så det godt ud for danskerklubben, der var på vej mod sæsonens tredje sejr ud af fem mulige. Det skete dog ikke, for i det 88. minut fik Vibe også sin anden advarsel og en tidlig tur i badet. Sam Hutchinson fik i overtiden udlignet, og så endte det 1-1 og noget anderledes, end det ellers i store dele af kampen så ud til.

Vibe gjorde sig på den måde mest bemærket, men han var ikke eneste dansker i den næstbedste engelske række, hvor Anders Lindegaard og Preston North tabte 1-0 til Ipswich med Jonas Knudsen på venstrebacken. Simon Makienok sad på bænken i hele kampen, ligesom Lasse Vigen Christensen ikke kom i spil for Fulham, der spillede 0-0 hos Blackburn Rovers.