VM

Irland og Wales delte i intenst opgør

Irland og Wales spillede 0-0 i en kamp, der var præget af hårde dueller.

Irland havde fået en fabelagtig start på VM-kvalifikationen forud for fredagens møde med EM-semifinalisterne fra Wales, der modsat havde skuffet i starten af gruppespillet.

Irland gik nemlig ind til kampen på Aviva Stadium med 10 point på kontoen, mens Wales blot havde seks.

Det var i første halvleg tydeligt, at der var meget på spil for begge mandskaber, for ingen af de to lande kom frem til nogle store chancer, hvorfor stillingen ved pausen var 0-0.

I anden halvleg kom der lidt mere knald på - og måske også for meget knald på.

Efter 70 minutter satte Aston Villas Neil Taylor en vanvidstackling på Evertons Seamus Coleman, der måtte forlade banen på en båre, mens Taylor blev vist ud.

Herfra tog Irland teten, men ikke nok til at score et mål. Kampen på Aviva Stadium endte derfor 0-0.

I gruppens anden kamp mødte Østrig Moldova. Her vandt Marcel Kollers tropper 1-0 på et mål af RB Leipzigs Marcel Sabitzer.

Det betyder, at Serbien og Irland begge er på 11 point oven på serbernes 3-1-sejr over Georgien tidligere, mens Wales og Østrig er på syv point.