Ny Dortmund-spiller strålede i Ukraines sejr
VM

27-årige Andriy Yarmolenko var på pletten, da Ukraine sejrede over Tyrkiet.

For fem dage siden skrev han under på en kontrakt hos Borussia Dortmund. Lørdag aften viste Andriy Yarmolenko sit værd med to fornemme scoringer imod Tyrkiet.

Inde i feltet befandt Andriy Yarmolenko sig efter 18 minutter, da han bankede Ukraine på 1-0. Kort før pausen gentog han bedriften og scorede til kampens slutresultat, nemlig 2-0.

I anden halvleg var offensivspilleren tæt på at blive noteret for en assist med et flot lob, men desværre for Ukraine kunne Evgen Konoplyanka ikke tage bolden til sig foran målet.

Ukraine indtager nu en førsteplads i puljen, mens Kroatien har et enkelt point op til top-placeringen.

Tidligere på dagen vandt Finland med 1-0 over Island i samme gruppe. Her var Tim Sparv, Paulus Arajuuri og Hannes Halldorsson fra Superligaen involveret. Også Rurik Gislason, der tidligere har spillet for OB og FC København, tiltrak opmærksomhed. Han blev udvist med to advarsler og var på banen i kun 16 minutter.

Andetsteds blev Kroatiens kamp imod Kosovo aflyst på grund af kraftige regnbyger.

Andriy Yarmolenko er topscorer i gruppen med fem mål i syv kampe.