Betting-bomben: Galatasaray slår tilbage
Spil

Galatasaray tabte højst overraskende med 2-0 til svensker Östersunds FK for en uge siden. I aften er der retur-opgør i Europa League-kvalifikationen.

Spilstop kl 19.30
Galatasaray - Östersunds FK 1 (Asian -1,5)
Odds 1,85 hos Unibet

Det godt pakkede Jämtkraft Arena med kun plads til omkring 8.000 tilskuere var på den anden ende for en uge siden, da de lokale helte fra Östersunds FK vandt med 2-0 over det tyrkiske storhold fra Galatasaray i Europa League-kvalifikationen.

Torsdag aften er der retur-opgør i Istanbul og der fra hjemmeholdets side vil det en katastrofe, hvis den europæiske sæson stopper her.

Östersunds er i gang sin anden sæson i Allsvenskan efter holdets første oprykning til den bedste svenske række tilbage i 2015-sæsonen. Det betyder også, at klubben ingen som helst erfaring har med europæisk fodbold, og det i sig selv bliver en udfordring torsdag, når de tyrkiske fans giver lyd fra sig på lægterne.

Galatasaray er endnu ikke i gang med den hjemlige liga, og skarpheden var slet ikke til stede i det første opgør. Ikke desto mindre vandt tyrkerne skudstatistikken med 16-7, hvilket blot understreger, hvor stor en overraskelse Östersunds-sejren var.

De svenske mål kom midt i anden halvleg og i overtiden i et opgør, hvor Galatasaray-spillerne formentlig var ved at indstille sig på "blot" at køre den samlede sejr i land på hjemmebane.

Det vil uden tvivl være et anderledes tændt hjemmehold, der går på banen for at skabe revanchen, samtidig med, at Östersunds formentlig ikke kommet til at gøre ret meget andet end at forsvare i de 90 minutter. Galatasaray må og skal kunne blæse den svenske modstander omkuld og mindst vinde med et par scoringer.