Spilstop 18:30
1. FC Nürnberg - Heidenheim, Over 2, 2.5 mål. 25 units
Odds 1.83 hos Bet365

Man må sige, at Nürnberg sørgede for underholdningen i 1. runde.

Ude mod nedrykkerne fra Freiburg begik de ikke blot 2 straffespark, men tillod hele 6 mål. 4 af dem inden for 40 minutter. På blot 9 minutter fik de dog selv bragt spændingen tilbage i opgøret med 3 mål. Her stoppede det dog ikke og kampen sluttede med tenniscifrene 6-3 til Freiburg.

Den noget spøjse kampudvikling vidner om et hold, der ikke mangler offensiv kvalitet, men som samtidig har en defensiv, der snildt kan falde sammen. Til denne kamp må de endda undvære venstrebacken Dave Bulthuis, der fik et rødt kort sidst i kampen mod Freiburg. I sidste sæson lukkede Nürnberg også mange mål ind - specielt på udebane. På hjemmebane lukkede de dog ligeledes i snit 1 mål ind pr. kamp, imens de selv scorede 1,4. Med deres seneste kamp in mente er det ikke ligefrem utænkeligt, at de som minimum lukker et enkelt mål ind i dag.

Heidenheim lagde mere forsigtigt fra land. Deres kamp indeholdte en ganske pæn sjat afslutninger, men alligevel endte kampen blot med en 1-0 sejr til Heidenheim. At de ikke lukker mål ind på hjemmebane, er dog ikke overraskende. I sidste sæson lukkede de blot 15 ind på eget græs, og det kunne kun ganske få hold gøre bedre. På udebane lukkede de dog i snit 1,7 mål ind pr. kamp, imens de selv producerede 1,17. Deres defensiv vil blive testet i højere grad mod Nürnberg, samtidig med at Heidenheim selv må kunne teste hjemmeholdets skrøbelige defensiv, der langt fra kan summe af selvtillid.

I sidste sæson mødte de to hold hinanden 2 gange. Heidenheim vandt hjemme med 3-0, imens Heidenheim ligeledes vandt kampen i Nürnberg. Dog blot med 0-1.

Begge hold burde kunne komme på tavlen, og begge hold har potentiale til at score flere end ét mål. I dette spil får vi indskuddet retur, hvis vi får præcis 2 mål, og fuld valuta for pengene, hvis vi får over 2,5 mål.