• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Afstemning: Er Robert Skov fortsat i FCK, når transfervinduet lukker?

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske kantspiller har scoret 29 gange i Superligaen denne sæson - ikke overraskende er han interessant for flere klubber. Du stemmer her på, om han er FCK-spiller, når transfervinduet lukker.

Af Kenneth Jensen

Robert Skov var en dygtig afslutter i Silkeborg, og siden den 23-årige dansker har skiftet SIF ud med FC København, har han bare forbedret sin sparketeknik.

Så meget, at Robert Skov lynede 29 gange i Superligaen - det er flest Superliga-mål nogensinde i en enkelt sæson - og med de mange mål kommer også interesse.

For det er specielt, når en midtbanespiller scorer 29 gange i en sæson, som Skov har gjort det. Og målene er kommet på alle tænkelige måder - straffespark, frispark, langskud, med højre, med venstre og med hovedet.

Så interessen i den 23-årige dansker er stor, og du kan her stemme på, om han også er at finde i FC København, når sommerens transfervindue lukker.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.