Hvem bør være Danmarks frontangriber til VM?

Flere af de danske angribere har svært ved at lave mål på klubholdene, og der tegner sig også et billede af, at spillerne har svært ved at score på landsholdet. Hvem bør være Danmarks frontangriber til VM?

Danmark vandt torsdag aften med 1-0 over Panama på et mål af Pione Sisto med 20 minutter igen af opgøret.

Men alene i første halvleg burde Danmark have scoret et par mål, og også efter pausen var der chancer og muligheder.

De danske angribere har dog problemer for tiden og får ikke scoret mål. Nicolai Jørgensen misbrugte gode muligehder torsdag aften og har bare scoret én gang i 2018, mens hverken Andreas Cornelius eller Yussuf Poulsen har scoret i 2018.

Martin Braitwaite scorede i en FA Cup-kamp i starten af januar for Middlesbrough, men er siden skiftet til Bordeaux, hvor han ikke har fundet vej til netmaskerne. Kasper Dolberg er skadet og har ikke spillet i 2018, mens Nicklas Bendtner og Rosenborg kun lige har taget hul på 2018-sæsonen. Bendtner har dog ikke scoret i de første par kampe i Norge denne sæson.

Med tanke på de manglende mål fra danske angribere og den forestående VM-slutrunde, der er under tre måneder væk: Hvem mener du, landstræner Åge Hareide bør satse på som frontangriber for landsholdet?