C/N: FCKs modstander risikerer at blive alvorligt svækket før CL-playoff
Generelle

C/N: FCKs modstander risikerer at blive alvorligt svækket før CL-playoff

FC Københavns kommende Champions League-modstander APOEL FC

Det ser ud til, at FC Københavns modstander i de kommende playoff-kampe i Champions League APOEL FC bliver svækket til kampene. En af klubbens største profiler, hvis ikke den største, nem den argentinske 10'er Tomás De Vincenti er nemlig på vej til Al-Shabab FC fra De Forenede Arabiske Emirater. APOEL FC bekræfter selv på deres hjemmeside, at klubbens direktør er rejst til Dubai for at blive enige om detaljerne for transferen.

Fansitet apoel.net spekulerer dog på, at det kan være en betingelse fra APOEL FCs side, at De Vincenti spiller de sidste kampe imod FC København inden skiftet sker. Al-Shabab spiller hører til AFC Champions League, og en sæson der først begynder i starten i september, så det kan være et krav, man gerne vil opfylde. 

Tomás De Vincenti er 27 år, og scorede det andet mål i hjemmekampen imod Rosenborg forleden. De Vincenti har spillet 66 ligakampe og scoret 30 mål, derudover har han også mål imod både AaB og FC Midtjylland på samvittigheden, så det er en absolut målfarlig spiller og stor profil, der ser ud til at forlade APOEL FC.