Podcast: Alt du bør vide om 2016/17 i Premier League
Generelle

Podcast: Alt du bør vide om 2016/17 i Premier League

De Falske 9'ere gør status på samtlige 20 hold i verdens hårdeste liga

380 kampe spillet. 1.064 mål scoret. 1.392 gule og 41 røde kort uddelt.

Der er blevet spillet rigtig meget fodbold i Premier League i sæsonen 2016/17. Slutningen af sæsonen var ikke alt for ophidsende. Tottenham pressede næsten Chelsea. Hull leverede næsten et tæt-på-at-være-great-escape. Arsenal lykkedes næsten med den sædvanlige top 4-slutspurt.

Sæsonens positive overraskelse blev vel Bournemouth, der landede en flot 9. plads på, at Joshua King som den eneste spiller i den store midtergrød fra 8.- til 16. pladsen ikke gik på ferie på 40 point. Sæsonens største skandale er, at Arsenal fik en 5.- i stedet for en 4. plads. Med fire point mere end de 71, der gav sølvmedaljer i fjor, i øvrigt.

Men, men, men. Hvis man taget det lange blik på, så har sæsonen budt på masser af god fodbold, intense opgør og medrivende historier i Premier League. I denne sæsonens sidste podcast kaster vi blikket hele vejen hen over de sidste 10 måneder og samler op på hvert holds 2016/17-sæson.

Hvad skal Mauricio Pochettinos næste målsætning være for et Tottenham-hold i rivende udvikling? Hvordan kom vi dertil, at hele Manchester Uniteds sæson afhænger af udfaldet af én kamp? Hvad er meningen med Watford? Kan man overhovedet finde et lyspunkt på Stadium of Light?

Alt dette og som sædvanlig meget, meget mere i sæsonens sidste udgave af De Falske 9'ere, som du finder LIGE HER eller via din faste podcastudbyder.

Der skal på falderebet lyde en kæmpe stor tak for i år til alle jer, der har lyttet med. Det har været en fornøjelse. Vi glæder os allerede til næste sæson.