.. selv Arsene Wenger ligner efterhånden en turist. De Falske 9'ere er tilbage med den ugentlige rundtur i Premier League

Det var tilbage til det sikre for Arsene Wenger på Anfield. Efter nederlaget mod Stoke var begge nyindkøb bænket, og i stedet var det ind med den gamle garde.

Det vil sige Alexis Sanchez, der gerne vil væk, Mesut Özil, der ikke er sikker på, han vil forlænge kontrakten, og Danny Welbeck, der ikke kan afslutte.
Og så naturligvis med tårnhøj bagkæde, insisteren på at spille bolden ud bagfra og en ikke alt for tydelig gameplan.

Det gik, som mange nok havde frygtet. Alexis Sanchez udgik - ifølge nogle øjenvidner efter eget ønske - efter en time uden at have gjort en forskel. Mesut Özil fik til alles overraskelse lov at lunte kampen færdig.

Og deres mentale underskud syntes at sprede sig til holdkammeraterne. Og så er vi tilbage ved de gammelkendte diskussioner:
Er Arsene Wengers tyrkertro på, at spillerne selv kan løse problemerne på banen, gangbar med det her Arsenal-hold? Mangler der ledere? Tør han droppe favoritterne?

Og sidst men ikke mindst: Har spillerne samme tro på, at hans Arsenal-livsprojekt kan nå en sidste æresrunde, eller bliver det et meget langt og meget ubehageligt farvel?
Det kigger vi nærmere på i denne uges afsnit, hvor vi også zoomer ind på, om Klopps Liverpool egentlig har rykket sig henover en sommer med kaos på transferfronten.

Og så skal vi et smut nordpå til Newcastle, der i egen selvforståelse er klart stærkeste oprykker, men altså måtte vente til tredje spillerunde med at komme på mål- og pointtavlen.

Hvad er potentialet til? Og hvor eksplosiv er krigen, som ejer Mike Ashley og manager Rafa Benitez fører på ord i medierne i øjeblikket.
Alt dette og meget, meget mere i denne uges afsnit af De Falske 9'ere, som du finder LIGE HER.

Podcast:
De Falske 9'ere er landets ældste dedikerede Premier League-podcast. Nåede du ikke weekendens runde, så lyt med, når Andreas, Martin og Aidin kaster sig over ugens gang i det fodboldengelske med grovfil og højt humør.
SENESTE NYT...